Despre Noi

Arimpex Collection® - HoReCa Textile Expert

Infiintata in anul 1992, Compania Com Serv ARIMPEX SRL si-a propus de la bun inceput sa ofere produse si servicii de cea mai inalta calitate in domeniul dotarilor textile pentru hoteluri, restaurante, baruri, terase, cofetarii si catering.

Ne manifestam permanent deschiderea maxima fata de client astfel va propunem solutii adaptate cerintelor fiecaruia dintre dumneavoastra. Propunem produse si oferim consultanta in vederea luarii unor decizii cat mai corecte. Punem in slujba clientilor nostri o prestatie profesionala de cel mai inalt nivel.

Produsele oferite sunt insotite de garantia calitatii si consultanta de-a lungul utilizarii acestora. Este prioritatea noastra ca tot ceea ce facem sa fie de cea mai buna calitate, la cel mai bun pret. Nevoile clientilor nostri sunt identificate in cel mai scurt timp si transformate in propuneri pentru clientii nostri. Impreuna am devenit mai puternici.

Toate acestea pot fi finalizate datorita colaborarii cu producatori recunoscuti ca furnizori pentru lanturi hoteliere din toata lumea: De Witte Lietaer este numai unul dintre acestia pentru produsele caruia, in anul 1998 am devenit unic importator si distribuitor. In scurt timp compania a reusit sa devina prima alegere pentru un numar important de companii in domeniul HoReCa.

Producatori renumiti au creat si creeaza impreuna cu Arimpex solutii textile pentru HoReCa special pentru piata romaneasca si astfel am putut impune Arimpex Collection ca marca produselor livrate cu certificat de garantie.

De ce Arimpex Collection?

Cunoastem in detaliu specificul activitatilor hoteliere, cerintele lanturilor internationale si criteriile de clasificare. Acoperim toata gama de activitati de la concept, realizarea produselor, pana la montaj si instalare, asigurand coerenta in realizarea proiectului.

Avem o baza larga de parteneri si furnizori de produse textile speciale pentru domeniul HoReCa. Produsele noastre sunt insotite de garantia calitatii si consultanta de-a lungul utilizarii acestora.

Arimpex Collection creeaza premisele unei solutii eficiente din punct de vedere al costurilor si cu un grad ridicat de confort pt clientul final.

Servicii

Concept: 100%
Realizarea produsului: 100%
Montaj si Instalare: 100%